bosannya...

Wednesday, May 05, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments

hari nie langsung x buat apa2..ahh..rasa macam buang masa sangat..hem, ntah la..bukan sebab apa..semalam lagi dah habis paper exam..so sepatutnya boleh balik rumah dah la, but..nak buat macam mana,terpaksa pergi kelas COM la pulak..adoyai..10 hari kat Khachi..huhu..agak siot but xcited jugak. Bukan ape, x pernah merasa pon.mber2 yang lain semua dah rasa cam ne Com tu dijalankan sem lepas..Sem lepas org x join sebab org x perlu ambik Com 1, just Com 2 sahaja..so this is my time..huhu..

Hati nie memang la x terkira meronta2 nak balik..adoyai. Perjalanan bulanan yang mencabar. Hadapi exam yang entah macam mana la nasibnya. Risau sangat, dengan duit pon da nak abis nie.huhu..sabo je la..nak balik2..itu je la kat otak ak..but, 4 sure..balik nanti jadi tunggul la pulak x tau nak buat ape2..but hope ak dapat kje la, leh penuhkan mase n cari duit tuk sem depan..Hem..pe2 pon, sekarang nie..chaiyok2..kne sabar tuk 10 hari..;P

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...