kepenatan yang amat2

Friday, April 09, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments

ari nie klu dikira ari ke 4 ak x tido...bayangkan betapa padat n fullnye jadual ak ari2 itu..huhuhu..mmg penat x boleh bla. Tapi salah sendiri jugak, sape suruh lambat wat keje, bile nak submit baru kelang kabut..huhuh..mmg jenis x blajar dari kisah lalu nie..hampeh..

Tapi, Alhamdulillah, akhirnya aku berjaya jugak buat semua tu..siap dan selesai walaupun ak sebenarnye x puas ati pon ngan prestasi atau hasil kerja tu..Tapi nak wat cam ne..da nasib ..esok pagi2 da nak kne bertolak kat kuala Nerang..ade program himpun.

wawawa..sekarang nie aku rase macam2 jenis perasaan..mmg giler, rase takut sebab exam nak dekat..haprak x study lagi, rase sedih sebab mak ak de prob but ak x leh wat pe2 pon..huhuh..n rase penat..well yang tu 4 sure la..haha..tapi penat2 pon still giler wat bende bdo lagi..layan FB, BLOG, MOVIE...itu mmg wajib..giler2

Program himpun 3 hari, then ada masa 4 hari nak study 6 subjek..fuhh, siot meletop otak aku..serius ak cakap, habis je sume nie,,,ak nak relax giler2 satu hari..x mau sebarang ganguan..hahaha...jangan d kacau..

da x sabar nak balikkk...huhuhu

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...