GELISAH...

Sunday, April 18, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments

Sesuatu yang kurang menyenagkan telah berlaku hari nie. Nak tau ape die, hem markah carrymark utk fina exam dah keluar pagi tadi Apa yang hampehnye, Nizam just dapt 41 dari 60 markah. Mmg sesuatu yang mudah untuk dijangkakan sebab Nizam ada sekali x datang kuiz Etnik, so nasib badan la saja cari penyakit. Ok, yang tu satu hal..yang paling Nizam x blh bla, sebelum nie ada tugasan kumpulan..so kitorang dibahagikan kepada 10 orang..n dalm 10 orang tu, Nizam sorang je yg dapat 41 n yg lain semua sama dapat 53, aii..biar betul..nie yang x puas ati nie. Bukan ape, time nak buat projek tu, jsut ada 2, ke 3 orang je yang berfungsi n bagi full comitment nak buat asgmnet tu, n yang lain just jadi parasit yang menunggu kitorang siapkan projek, n tau2 dapat markah tinggi macam sekarang. Adoyai..panas nye hati ini..hem apa nak buat ekk...cadang esok nak p jumpa lect tanya pasal nie..x kan x boleh nak tolong ckit pun..bukan ape, nampak sangat die just tgk sape hadir n trus bagi markah macam tu aje..mmg x boleh nla. Ketua markah paling ckit kot...N yang paling est markah 41 adalah markah kedua terendah lepas 40..yang lain semua 48 dan ke atas..Almak..segan giler Nizam tengok merkah Nizam tadi. Tu pun member Nizam yang tunjukkan, dia dapat 53, yalah 1 group ngan Nizam pun..kan Nizam kata tadi mber Nizam sume 53..arrrr...GERAMMM....

Tadi, Nizam geram sangat trus masuk bilik, sembahyang zohor n trus angkat beg pergi study law my next exam..puas hati..4 jam baca, dapat 2 bab..boleh la...hem, yang law nie pun sama..wawawa..risaunya..memang resah gelisah betul exam kali nie...semua ada kekurangan..nak buat macam mana lagi tah. Law markh asgmnt mesti ckit..huhuhu., HR pulak dah conferm2 ckit..hem yang tu mmg salah Nizam la, p keras kepala x mau jadi ketua, last skali org x betul yang jadi ketua ..n then Nizam jugak yang kelang kabut siapkan asgmnt semua..hem..macam2..
OB pulak Nizam ada x hantar 1 asgmnt..tp yang tu rasenye ok kot, x effect sangat..yang agak menambah kerisauan sekarang nie just statistik jew..ye lah, Nizam ari tu x masuk kelas sebab ada integrasi..so ada surat pelepasan, but yang malangnya..time tu klas ada buat kuiz chapter 4 ke 5 ntah..huhuh..so hampeh..so Nizam x ambik la, mintak nak buat dia kata kne tanya pihak atasan dulu..sampai nak exam lngsung haprak jawapan x tau..so..kosong la yang tu..huhuhu..Nizam dah la lemah dalam kira2..markah pulak rendah..ni yang lemah semangat je nie.. Sekarang jie Nizam just berdoa n berusaha untuk next exam..harapkan yang terbaik n mintak sgt la moge2 x jatuh poiter taun nie..biarla atas 3.33...jgn bawah sudah..huhuhu..GELISAH..GELISAH...

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...