BLER AJEE...HUHUHU

Monday, April 12, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments

Pagi tadi ak bangun punya lah awal...wa, gaye2 macam nak study la, siap solat , mandi n makan..trus je buka buku etnik..semangat giler nie..tp..huhu..msuk je helaian ke 5 ak da ngantuk balik..ape nak jadi la nie...Exam 17 nie, kire sabtu nie la, brape ari je lagi tu..hohoho..so sakit klu difikir2kan balik..Yelah, buku etnik ak mne pernah sentuh, x bace pon...tp tadi ak bace, ak ase macam boleh jawab..sumenya ak tau..ak try r usha soalan2 taun lepas..hem, ok jew..harap2 nanti exam ok cam tu jugak la...nak dapat A ak x jamin la, bukan ape..sebab ari tu ak x datang kuiz..huhuhu..wat penat jew ak study nak rak rime tu..da la ngantuk giler..however, rasenya still berbaloi kos klu x, lngsung mmg betul2 x sentuh ape2 kot..huhuhu

Sekarang nie ak amat2 risau ngan tahap percapaian ak, ye lah..contoh statistik..bab 5 n 6 langsung aku x tau ape2..ntah la..bile ak nak stat study tah yang tu..malam nie cadang x mau tidur,..hehe, arap2 ak x tidur la tp masalahnye..takut aku x tidur bukan blajar..tapi tengok movie..hahaha..so gampang..aii..

Ok, cam nie, ak da berubah sebenarnye..wah..kononnye, auta je nie..tp ak nak berubah la..ak nak jadi Saiful time F6 dulu,..nak tau cam ne..ak study so relax..nak dekat exam STPM dah tu..but malam tu baru study..baca ikut termampu n faham betoi2 ape yang aku bace..then huraikan mengikut kekreatifan otak aku..huhuhu..klu diikutkan sejarah2 lampau, ok sesangat..sumenya berjalan ngan lancar..xde masalah..ak boleh jawab..Alhamdulillah.

Malam nie jugak ak cadang nak tel mak..wawawa..windunye..tp bile balik malas nak tolong mak..hahaha..well biasa la tu..sume pon cam tu jugak..x banyak, ckit tu mesti ade punya..hem..nak minta restu dari mak...moge2 ngan restu mak,exam ak lagi2 cemerlang..;p..tq mak..

Abah, ntah la..tengok la nanti..klu ade kesempatan aku try (bukan klu ade kesempatan, klu tergerak ati je..tu pon klu die nak angkat tel)...huhuhu

Ari nie jugak ak ase agak pelik, bukan ape tadi time makan ak terjumpa la sorng mampe ak nie, aii..x tegur ak cam biasa la pulak..pelik tu..ade masalah ke, atau aku ade wat salah ke..ish2..masalah betul la, dulu ngan mber aku sorang tu..tp yang tu xpe la sebab memang salah ak pon..heheheh..sory pren..;), but yang nie..hem..x tau pe2 pon..x ribut n angin sume tibe2 je..aii, x kan la sebab bende tu kot..klu yang tu mmg x sesuai sangat la die marah..bukan ape, dah kerja die, so pandai2 buat la..ak bukan x mau tolong...but mmg betul2 buzy kot ari tu..ngan asgmnt, himpun, exam lagi..mane ade mase..youtube kan ade, pandai2 la blajar dari sana, aku pon x orang ajar jugak dulu..just pandai2 idup la...tol tak..teknologi dah canggih, then..x reti2 lagi nak usaha sendiri...tp ak ingat nak try gak la tolong die..ye lah, member ak, mane la tau kot2 die mmg tol2 x reti kew..tgu2..ak try wat, klu aku puas ati...ak bagi kat die nanti...;p, dont worry la..en.saiful ade..leh tolong punye..;}

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...