kerisauan di jiwa...

Tuesday, March 16, 2010 Nizam Riadzi 1 Comments

aahh..ari nie sepatutnya jadi hari yang cukup relax pada aku...ye la, tadi aku pergi kuar jalan2 ngan mber2 kat Jitra..saje nak lepas tension..(pas nie ak x leh main dah, dekan wajib membace..itu cita2 sem nie..;p)

Kitorang p makan KFC, karaoke n usha wayang cite "SOLOMON KANE" rancang nak tgk cite "ALICE IN WONDERLAND". tp ntah nape bodo punye pawagam x de plak tayang..bongok tol..geram aku..Hem, ngah elok aku layan movie tu, tibe2 ak dapat pagilan tel. Nie x lain pihak Yayasan la nie. Nak tanya sal pinjaman aku tu..huhu..

So terpakse lari kuar la cari tandas nak cakap, dalam pwgam mane dengar..sound kuat sangat n bising.. Aku berdebar2 plak pas die tanye macam2 soalan tadi. HU3..macam mane x bdebar, aku wat fod ckit kat jwpan yang ditanay kat aku...huhuhu...klu kantoi..Ya Allah..huhuhu...risaunya..

Balik je dari jitra, aku trus solat ...aku doa la harap2 x kantoi..Bukan niat aku pon nak wat cam tu, tp dah terpakse (adela x leh cite..pribadi ckit).
Tp mmg serius aku x niat pon. Aku janji, klu dapat kelulusan dari pihak yayasan tu n aku x kantoi atas fod yang aku buat, aku akan study giler2 n dapatkan ijazah class pertama tuk mak aku..Janji aku..aku akan tunaikan...

Ya Allah, kau bantu lah hambaMu ini Ya Allah.. Mmg aku dah melakukannya, namun aku kesal sekarang..sesal sangat. Aku dah susahkan ramai orang. Mak, kakak, adik family aku , n orang lain yang terpakse menagung akibat dari tindakan bodoh aku nie...Hem..ape nak buat, nasi dah jadi bubur. Aku skrang just boleh berdoa moge2 rahsia aku frod x terbongkar...serius dari dalam sudut ati aku..aku sesal sangat..hem..korang, doakan aku jugak wei..huhu..takut nie..;(

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...