hari ini..What should I do???

Friday, March 19, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments

Hari nie x cerita apa pon.;P..saje nak tulis2 lagi...
Emm..kejap2..ade..pagi tadi Nizam ada exam HR kat DKG 3/2. Waa..soalan die boleh tahan gak mencabarnye..so pening..but Im the third one that get out early from exam..;P..

nak kate pandai n mudah tu x la..tp Alhamdulillah, apa yang disoal macam mudah jew..(macam ye) x sure la pulak jawapannya betul ke tak.. Hem..pas tu balik bilik. Emm, sebenarnye Nizam agak sedih hari nie.. bukan ape, sesuatu yang x biasa berlaku nampaknye macam akan terus berlaku.

Sejak 2 minggu lepas, mber Nizam kat U nie merajuk ngan Nizam. Nie sume gare2 FB le..He3..actually Nizam la yang salah.. Bukan ape, Nizam p ambil pic mber Nizam nie, (yg x senonoh semuanya, over2 ckit aksinye) n Nizam adope, crop n paste bagi jadi 1 poster yg agak keterlaluan la..huhu..

Nizam buat suka2 jew..ingatkan x pe, x tau la pulak die akan marah n merajuk sampai macam tu skali. Hem, Nizam ade gak try nak cakap n berbaik ngan die. But, what can I say, If someone has refuse to be frenz with us..so x boleh nak pakse la kan..

Keadaan ini adalah sesuatu yang amat diluar jangkaan Nizam Bukan ape, sebelum nie, Nizam pun pernah jugak kene Adobe gambar by my own frenz..Mmg bengkek sangat. Lagi teruk tau Nizam kne. Time tu Nizam upper 6 rasenye. Member Nizam yg sorang nie mmg agak pakar la bab2 komputer nie. So, ade suatu hari tu die terover pandai n telah mengedit n memovie maker kan sebuah video yg agak keterlaluan tentang Nizam...

Nizam yg tengah makan nasi time tu trus hilang selera n tanggan betul2 mengeletar rase cam nak tumbuk orang je time tu.. So, esoknye..ape lagi.. Nizam marah la member Nizam tu..Honestly, ade la dlm 2 @ 3 hari kot Nizam masam muka..but, Nizam faham..bukan niat dia pun..just nak gurau2 kan..xpe..tp jangan buat lagi dah la..

N, same like this case between me n my U frenz..ingatkan die macam Nizam..berfikiran positif n x la merajuk2 nie..paling lame merajuk pun Nizam bajet dalam seminggu..but, nie dah masuk 2 minggu..nak masuk 3 dah nie..hemm

Nizam ade cube nak berbaik..macam Nizam cakap td. Xkan nak paksekan..Just tunggu n lihat je dulu. Bukan ape, Nizam x mau la sebab bende kecik n bodo tu, Nizam hilang sorang kawan..even die segedik alam pon..but he still my frenz..n i dont want to lost him..what should I do????

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...