kO-K....koir tIME..SING A sONg...:p

Saturday, January 23, 2010 Nizam Riadzi 0 Comments

Macam tak percaya yang sekarang nie dah semester 2...Dah pertengahan sem pon...Ahh...penat sangat sem nie..ye lah, myb sebab nie sem pendek..sungguh2 memenatkan..kenapa banyak sangat asgment nye pon...huhuhu...nasib2..

Tak mau cerita pasal sesuatu yang memeningkan otak..nak cerita pasal sesuatu yang agak menarik bagi saya..
Hem..kat cnie kegiatan kokurikulum dipanggil KO-K...n aku dapat KO-K KOIR...huhuhu..Mula2 tu, segan jugak, ye lah..x minta pon..+ suara tak sedap..hahaha..but, now I can accept all of this..best sangat rasanya...just melalak macam orang gila..but still kne ikut format jugak..kne tau mane panjang pendeknya sesebuah lagu tu nak dinyanyikan...

Sekarang nie, time tgh tulis blog nie, aku ade kat DKG 2/1...DKG tu ape???...
DKG tu sebenarnya dewan kuliah gugusan...so, kat cnie la kitorang pelajar-pelajar Universiti Utara Malaysia akan datang ari2 untuk mendengar lectr berceramah...wahahaha...ntah ape pon x paham kadang2...:P.
Td aku sorang2 je kat dalam DKG nie, skrg dah ramai dah, pakat ramai2 sedang tgu cikgu muzik kitorang...huhu

Dalam kelas nie, just ade berapa kerat je budak melayu lelaki,n yg lain sume cina...but x kisah...sebab kitakan 1 MALAYSIA...kitorang x pandang kaum, janji nyanyi n bergembira sama2..hahaha...

Semester lepas kitorang kena buat persembahan dekat Dewan Mas (Dewan Konvo kat UUM)...segan x terkira bile budak2 suara TENOR salah lirik, tp myb sebab dia ala2 cam harmoni,so dapat la tepis2 sikit...hahaha...

nie time integrasi nie...haha

budak2 koir best2 jugak, still otak agak senget macam aku jugak...moge2 kitorg sume akan terus berhubung la walaupun nanti masing2 bawa haluan sendiri...huhuhu..Amin.

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...